top of page

En rap-rektors råd...

Slik kan du involvere kidsa på en meningsfull måte – som funker

Alle skoler blir målt på elevmedvirkning, men ingen har lært hvordan man gjør det på en god måte. Kursholder har jaktet på gull i årevis og snakket med forskere, eksperter og elever i podkasten «Et Bedre Skole-Norge». Etter å ha prøvd og feilet har de på skolen han jobber ved kommet frem til en fremgangsmåte som fungerer hver gang. 


Løsningen er å kombinere samskaping med prinsipper for fair prosess. Når du gjør det, kan du frigjøre en helt utrolig energi i alle elevgrupper, hvor de blir myndiggjorte i sin egen læringsprosess. Designet er enkelt å lære, og fungerer også for skoleledere i ledelse av personalet.

Pris

Varighet

Bestilling

Fra 3 timer

Fra 19 000

Ring 909 39 741

Øyvind Børven

Kursholder

Øyvind Børven

Øyvind Børven betegner seg som et renessansemenneske, og veksler mellom å rappe for å hylle elevene, lede skolen som rektor, undervise i klasserommet, være podkastvert og forfatter. Han er utdannet allmennlærer, og har tatt rektorskolen på BI Nydalen. Skolen han jobber på, Akademiet VGS Fredrikstad, har gode resultater å vise til på gjennomføring, elevundersøkelsen og karakterutvikling.

bottom of page