top of page

Effektiv undervisning

Hvordan kan vi bruke kunnskap fra nevrovitenskap og psykologi i for å legge til rette for dyp og varig læring hos elevene våre?

Hver eneste elev har en hjerne som er kraftigere enn den mest avanserte datamaskinen som finnes. De siste årene har nevrologer fått innsikt i hva som skjer i hjernen når vi lærer og hvordan hjernen lærer best. Denne innsikten kan brukes til å gjøre undervisningen mer effektiv og inkluderende. 


I dette kurset vil du få konkrete verktøy du kan bruke for å fremme dyp og varig læring hos elevene. Kurset egner seg for nye så vel som erfarne lærere.

Pris

Varighet

Bestilling

Fra 2 timer

Fra 16 000

Ring 909 39 741

Olav Schewe

Kursholder

Olav Schewe

Olav Schewe er en av Norges fremste eksperter på studieteknikk og “lær å lære”. Hans første bok om effektiv læring, Superstudent, er oversatt til over 20 språk og har solgt over 30 000 eksemplarer bare i Norge. Hans andre bok, Superhjernen, er skrevet sammen med New York Times bestselgende forfatter Dr. Barbara Oakley og ble nominert til Brageprisen i 2020. Den er oversatt til 16 språk og er blant annet pensum på Harvard University.

For tiden tar Olav en doktorgrad i studieteknikk ved Universitetet i Oxford, i tillegg til å være gjesteforsker ved Next Level Lab ved Harvard Graduate School of Education. Olavs kurs og bøker er basert på nyere forskning innen nevrovitenskap og kognitiv psykologi. Innsikten Olav deler er avansert, men formidlet på en måte som gjør at alle forstår. Tusenvis av elever og lærere har deltatt på hans kurs.

bottom of page