top of page

Effektiv læring med bedre studieteknikk – for elever

Dette kurset retter seg mot elever og gir gode tips og råd til hvordan de kan endre og forbedre sine egne studievaner.

Elever som bruker gode studieteknikker, lærer mer, er mer motiverte og tilfredse og får bedre resultater. Men hva er gode studieteknikker og hvordan endrer man studievanene sine? 


I dette foredraget, som er laget for elever, viser Olav hva som skjer i hjernen når vi lærer og hvordan elevene kan bruke bedre teknikker som gjør at ny kunnskap blir dypere og fester seg bedre.

Pris

Varighet

Bestilling

Fra 2 timer

Fra 16 000

Ring 909 39 741

Olav Schewe

Kursholder

Olav Schewe

Olav Schewe er en av Norges fremste eksperter på studieteknikk og “lær å lære”. Hans første bok om effektiv læring, Superstudent, er oversatt til over 20 språk og har solgt over 30 000 eksemplarer bare i Norge. Hans andre bok, Superhjernen, er skrevet sammen med New York Times bestselgende forfatter Dr. Barbara Oakley og ble nominert til Brageprisen i 2020. Den er oversatt til 16 språk og er blant annet pensum på Harvard University.

For tiden tar Olav en doktorgrad i studieteknikk ved Universitetet i Oxford, i tillegg til å være gjesteforsker ved Next Level Lab ved Harvard Graduate School of Education. Olavs kurs og bøker er basert på nyere forskning innen nevrovitenskap og kognitiv psykologi. Innsikten Olav deler er avansert, men formidlet på en måte som gjør at alle forstår. Tusenvis av elever og lærere har deltatt på hans kurs.

bottom of page